|
|
#1 |
![]() Nereden: hiç sorma....:)
|
YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi Konu akrep1778 tarafından (27.04.13 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir. |
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#2 |
![]() Nereden: istanbul
|
severek izlediğim bir diziydi. tekrar yüklenmesi için harcadığın emeğe teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Nereden: Amasya
#
jaypark
# leeseungki
|
Telefonumun internet hakkı bitmeden bunuda seyredeyim. Vampirli şeyleri çok severim bunun dışında bakalım korelilerin vampir mondellemesi nasıl onu merak ediyorum.
|
![]() |
|
|
#6 |
![]() Nereden: 2 Eylülden itibaren İstanbul
|
Başlarda tek düze gibi görünse de aslında çok güzel bir dizi. Final bölümü de ayrı bir güzeldi. City Hunter gibi saçma bitmedi Allaha şükür.
Emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etmek istedim. Ve bir şey sormak istiyorum, final bölümünün sonunda 'to be continue' yazdı. Bu ikinci sezon da var mı demek? Varsa ne zaman yayınlanır acaba? İptal oldu demeyin de
|
![]() |
|
|
#7 |
![]() Nereden: hollanda
|
ilk basta cok teredut etim izlemek icin , ilk bolumunu izleyence cok hosuma gitti simde 4 cu bolumdeyim . cevri yapan arkadaslarin ellerine yurek lerine saglik tabiki yeppudaa yada ayri tskler boyle guzel ve kaliteli oldukleri icin sizleri seviyorum
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Mesajlar: 194
#
after-school
# leeminho
|
kaç kere başlamaya niyet edip vazgeçtiğim bir diziydi.ama izlemeye başladığımda bir çırpıda bitirdim.vampir savcımız harikaydı.Koreliler vampir olayınıda becermişler.abartı yoktu.sonunda devam edecek diye yazdı.bencede 2.sezonu çekilmeli hakediyor
|
![]() |
|
|
#10 |
|
Y.H.A
Özverili Üye/Sistar Sorumlusu ![]() Nereden: W:SeviyorumMari'yiTabii
|
Hayatını vampir olacak devam ettirmek zorunda olan savcı ve iş arkadaşları etrafında gelişen olayları anlatıyor ilk sezon
.Ben severek izledim 2.sezonun yeppudaa da yayınlanmasını bekliyorum
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2011, dizi, güney, kore, online, prosecutor, savcı, vampir, vampire, İzle |
| Seçenekler | |
|
|