|
![]() |
![]() |
|||||||||
| Online KORE Filmleri izleme Bölümü Online FİLM izleyebileceğiniz bölüm... |
|
|
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Nereden: İstanbul
|
A Millionaire's First Love ( Bir Milyonerin İlk Aşkı ) filmi hakkında ayrıntılı bilgi için gizli mesajı okuyabilirsiniz.
Gizli Mesaj içeriği: Film Hakkında:
Öncelikle Film ekranındaki kırmızı ok'a tıklayın 10-20 saniye sonra o ok yeşile dönüşecek bir kez daha tıkladıktan sonra izlemeye koyulabilirsiniz.İyi Seyirler ![]() Filmi bilgisayarınıza indirmek, arşiv yapıp arkadaşlarınızla paylaşmak için aşağıdaki yazıya tıklayınız. Videolarımızdan gün içinde 72 dakika faydalandıktan sonra modeminize reset atın... yada ortalama 1 saat diziye ara verin
YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi Konu Gümüş Parıltısı tarafından (16.07.11 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tag Ekleme |
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#3 | |
![]() Nereden: İstanbul
|
Alıntı:
Şaka bir yana bu site ahalisi ile yeppudaa olmadan önceki zamanlarından beri birlikteyiz.Artık bi faydam dokunsun utanıyorum yani
|
|
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#4 |
|
YOKUM..! (sınav)
![]() Nereden: Çanakkale
|
Estafurullah... Utanılacak birşey yok pollen'cim. Site içindeki filmleri izlemekte büyük bir faydadır
Birileri izlemezse indirmezse paylaşmanın manası olmaz... indirip izleyerek kendine düşeni zamanında yapmışsın zaten![]() Bu tutumun içinde (paylaşımların) içinde teşekkür ederim... Konu dance tarafından (11.07.10 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#5 |
![]() Nereden: dünya!!
|
Beni en çook ağlatan kore filmlerinden biridir
bu filmin konusunu okumadan romantik komedidir diye izlemeye başlayıp filmin sonunda salya sümük ağlarken buldum kendmi paylaştığınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Nereden: istanbul
#
superjunior
#
|
gülümseyerek başlayıp hıçkıra hıçkıra ağlayarak bitirdim filmi.... flim bittikten sanırım 15 dak sonra kendime gelebildim ekranın başından ancak o kadar süre sonra kalktım... oyy oyy bu dramatik sahneler ömrümü yedi bitirdi.
terkedilen birinin yada unutulmak zorunda kalan birinin asla izlememesi gereken bir film sanırım bu flmi defalarca izlicem... hislerimde yanılmıyorsam ağlamak istediğim zamnalarda kendimi bu flmin karşısında bulucam.....paylaşan arkadaşa teşekkurler....
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Nereden: Ankara
|
öncelikle pollene paylaşımından dolayı teşekkür ederim.ayrıca emeği geçen herkese.kısaca beğendim.hele de baş rolde hyun bin varsa beğenmemem mümkünmü.ben beğendiğimdenmi bilmiyorum rolünü çok duyarak oynadığını,rolüne yakıştığını düşünüyorum.seyredilebilir duygusal bir film.izlemeyenlere tavsiye ederim
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Mesajlar: 69
|
Emeğinize çok teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel ve duygulu bir film.
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Nereden: Neverland
|
3 saat etkisinden kurtulamamıştım,sessizce oturup düşünmekten başka hiç bir şey yapamadım..Herkese izlemesini öneriyorum,çok güzel bir paylaşım yapmışsın polen ellerine sağlık..Çok teşekkürler..
|
|
|
|
| Etiketler |
| 2006, aşkı, film, love, millionaire, milyonerin, or gkore, or online, İzle |
| Seçenekler | |
|
|